Zoals elke afwerkingslaag heeft renovlies een aantal nadelen en voordelen die geanalyseerd moeten worden voordat er een keuze gemaakt wordt in de winkel.

Bekijk op behangservicenederland.com de nieuwste assortiment op renovlies behang.

Lees verder voor meer informatie over de voordelen van renovlies behang.

Voordelen van renovlies behang

1) Sterkte

Het materiaal is niet gescheurd, niet vervormd, niet bekrast. Daarnaast is het bestand tegen natreiniging, ook – met behulp van chemische reinigingsmiddelen. Er wordt aangenomen dat dit de meest duurzame wandbekleding is die vandaag de dag bestaat.

2) Verbetering van het binnenklimaat

De structuur van het behang lijkt op een gebreid product – het bestaat uit lussen, waardoor waterdamp vrij kan bewegen tussen de lussen. Hierdoor wordt stof niet aangetrokken tot het behang, statische elektriciteit hoopt zich niet op.

3) Milieuvriendelijk, veilig voor anderen

De basis van de coating is glas, dat niet schadelijk is voor mensen en geen gevaarlijke micro-organismen laat vermenigvuldigen. Deze behangpapier is een uitstekende preventie van schimmel of schimmel, zodat het glas niet schadelijk is voor de gezondheid van anderen, geschikt voor het decoreren van kamers voor kinderen en mensen die gevoelig zijn voor allergieën.

4) Bestand tegen mechanische schade

Het doek is niet vervormd in contact met meubels, door mensenhanden. Als het nodig is om een apart fragment te vervangen, kan dit zonder problemen worden gedaan; horizontale verlijming kan worden gebruikt met een glasdoek.

5) Onbrandbaar

Dankzij het glas in de samenstelling van het materiaal verbrandt het behang niet en geeft het geen schadelijke stoffen af in contact met vuur.

6) Eenvoud bij het plakken van muren

Er zijn geen speciale vaardigheden vereist bij het werken met glasvezelbehang. Ze zijn gemakkelijk zelf te plakken zonder de uitnodiging van een specialist.

7) Lange levensduur

Met de juiste zorg en onderhoud kan behang tot 30 jaar meegaan.

8) Gepresenteerd door een breed scala aan verschillende soorten bloemen, texturen, patronen.

Lees ook: Beste plaatsen om te bezoeken in Thailand