Hier zijn een aantal manieren waarop je snel en zonder dat het een fortuin kost, vervangende autosleutels kunt krijgen of autosleutel bijmaken.

Een automatische slotenmaker

Goedkoopste – Dit is meestal het minst duur, omdat een autoslotsmid alle apparatuur heeft om alle soorten sleutels te vervangen en voor de meeste modellen van voertuigfabrikanten ook.

Bijvoorbeeld, sommige garage’s rekenen een vergoeding voor het gebruik van hun diagnostische software die wordt gebruikt om autosleutels te programmeren.

Waarschijnlijk de snelste optie – Omdat de meeste een mobiele service bieden (ze kunnen u bezoeken) en experts zijn met autosleutels en sloten, zullen ze het snelst zijn.

Sommige auto slotenmakers dragen soms belangrijke programmeerapparatuur met een waarde van meer dan £100.000, ze zullen in staat zijn om sleutels te vervangen voor bijna alle modellen en merken van auto’s.

Apparatuur en voorraad – kan meestal repareren in een bezoek, kan oude sleutels te verwijderen, zodat ze niet meer werken (voor transpondertype sleutels).

Een automatische slotenmaker kan ook helpen met:

Het zijn niet alleen sleutels die een autoslotsmid kan helpen met, als je tegelijkertijd uit jouw auto wordt vergrendeld, zullen ze in staat zijn om de autoportier te openen en:

  • Verloren sleutels vervangen – Als u de originele sleutel niet heeft
  • Snij- en kopieerwagensleutels – Zorg voor een reservesleutel voor de auto.
  • Openen van auto’s – Openen van gesloten voertuigen (bijv. als de sleutels binnenin zijn vergrendeld)
  • Voertuigsloten – Verwisselen en repareren van beschadigde sloten
  • Reparatiesleutels – ze kunnen beschadigde of gebroken sleutels repareren

Autoverzekeraar

Kan erg duur zijn – Autosleutels worden soms niet gedekt door verzekeringsmaatschappijen en het kan afhangen van bijzondere omstandigheden of jouw polis je dekt; elke verzekeringsmaatschappij zal andere voorwaarden hebben.

Dekking autosleutels

Sommigen bieden een sleutelverzekering aan als premieverhoging waar ze jouw sleutels kunnen vervangen, maar dit is meestal een extraatje dat je bovenop jouw autoverzekering betaalt.

Andere verzekeraars bieden een sleutelverzekering aan, hoewel sommige geen dekking bieden voor zaken als gestolen autosleutels.

Sommige maken gebruik van een autoslotsmid: Houd in gedachte dat de meeste verzekeraars gebruik maken van de diensten van een gespecialiseerde autoslotsmid om dit voor elkaar te krijgen.

Lees ook: 8 voordelen van renovlies behang