E-commerce heeft het bedrijfsscenario volledig veranderd, waarbij verkopers hun producten online presenteren in plaats van in fysieke winkels. Als gevolg daarvan is er behoefte aan de ontwikkeling van e-commerce winkels die een perfecte mix van esthetiek en functionaliteit weerspiegelen. Magento, WooCommerce, PrestaShop, OpenCart en BigCommerce zijn enkele van de populaire e-commerce platforms. Daarnaast heeft Shopify de voorkeur van de verkopers die kwaliteit en efficiëntie willen, samen met eenvoud en rijke mogelijkheden.

Wil je een Shopify webshop laten bouwen? Ga naar Digifist voor meer informatie.

Waarvoor is Shopify geweldig?

Shopify is geweldig voor de winkels die goederen of diensten verkopen die een minimale hoeveelheid configuratie nodig hebben. Je kunt een enkel product of een handvol producten verkopen door het implementeren van een geavanceerde Shopify homepage sectie volgens jouw zakelijke behoefte. Dit verhoogt uiteindelijk jouw ROI en verhoogt jouw bedrijfsomzet.

Wat zijn de voordelen van Shopify voor het creëren van een online winkel voor jouw bedrijf?

Gemakkelijk te installeren en te gebruiken

Shopify is een no-fussy-platform, dat eenvoudig op te zetten en te gebruiken is. Het is het beste alternatief voor diegenen die een complete oplossing willen, zonder technische problemen met betrekking tot de ontwikkeling en hosting van de webwinkel. Het platform zelf biedt de software en hosting die nodig is voor de lancering van de website. De admin-interface is intuïtief en gebruiksvriendelijk, terwijl de gebruikersinterface ook overtuigend is.

Visueel aantrekkelijke webwinkel

Het platform bundelt een verscheidenheid aan professionele sjablonen die het creëren van unieke en visueel aantrekkelijke onlinewinkels vergemakkelijken. Het komt met een minimum aan thema’s, maar ontwerpers en ontwikkelaars kunnen er aan werken om een winkel te creëren met een rijke UI en uitzonderlijke UX.

App integraties

Het platform beschikt over verbazingwekkende aanpassingsmogelijkheden omdat het gemakkelijk kan worden geïntegreerd met apps. Dit betekent dat de verkoper gemakkelijk wat extra functies en functionaliteiten kan toevoegen aan zijn winkel en de waardeverspreiding kan verbeteren.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Een ander voordeel van Shopify is de veiligheid en betrouwbaarheid die het biedt. Beveiliging is essentieel voor een online bedrijf omdat het te maken heeft met vertrouwelijke persoonlijke en financiële informatie van de klanten. Ook moet het altijd online beschikbaar zijn. Beide functies worden verzorgd met deze gehoste oplossing die zorgt voor upgrades en onderhoud.

Uitstekende laadsnelheid

Als wereldwijd gehoste oplossing heeft Shopify een betrouwbare infrastructuur en geoptimaliseerde hardware en software. Dit geeft het platform een supersnelle laadsnelheid en de e-commerce die erop wordt gemaakt laadt in enkele seconden.

Lees ook: Voordelen van het werken met een internet marketing bureau