Het is gebeurd met iemand die je kent. Je hebt waarschijnlijk de horrorverhalen gehoord. En op een dag zal het jou overkomen. Een kapotte autosleutel. Nu, vrienden en familie hebben misschien hun eigen tips en trucs gedeeld voor het redden van die kapotte stomp van een sleutel, maar je beste gok is altijd een autoslotsmid. Blijf lezen om meer te leren over autosleutel reparatie.

Superglue To The Rescue?

Je bent klaar met je werk voor de week, en je kunt niet wachten om het kantoor uit te komen. Je verzamelt je spullen, belt naar huis om je familie te laten weten dat je op weg bent, en gaat naar de auto, enthousiast om het weekend te beginnen, alleen om terug te komen gillen naar de realiteit als de sleutel eraf klikt in je hand, de rest in het slot van je autoportier. Wat nu?

Gelukkig zegt een kantoorgenoot dat hij superlijm heeft op zijn bureau. Tik gewoon een beetje lijm op het deel van de sleutel dat je vasthoudt en stop het terug in het slot. Wacht een paar minuten en de twee delen smelten samen en je kunt het geknapte stuk eruit trekken. Probleem opgelost? Nee. Niet eens in de buurt.

Probeer geen superlijm te gebruiken om de stukken van een gebroken sleutel aan elkaar vast te maken. Je loopt een reëel risico dat er een beetje lijm uit de naad komt en het slot verpest, en dat is als je er toch in slaagt om de sleutel eruit te krijgen! Bel een autoslotsmid. Een professioneel opgeleide technicus kan de kapotte autosleutel snel en efficiënt uit uw deurslot halen. Een autoslotmaker kan vaak ook ter plekke een reparatie uitvoeren, zodat u weer op weg kunt, in plaats van kostbare vrije tijd bij de autodealer vast te binden aan een vervangende sleutel of het regelen van een nieuw vat en een nieuwe sleutelset.

Waarom zou je een sleutelspecialist bellen?

Een automotive slotenmaker is een professional. Hij of zij heeft een scala aan speciale gereedschappen die de sleutel kunnen vrijmaken met behoud van de integriteit van het slot. Dit kan een duurdere reparatie voorkomen, waarbij je ook de loop van het slot moet vervangen. Een slotenmaker bellen is ook veiliger. Niemand wil in een onbekende buurt rondlopen op zoek naar hulp. Een goede slotenmaker die 24 uur per dag service biedt, komt naar je toe. Hij of zij is ook gekwalificeerd om een full-service oplossing voor het probleem te bieden. Wat gebeurt er als je de sleutel vrijgeeft? Je moet de auto nog steeds op slot doen, of naar huis gaan. Een slotenmaker betekent dat je het probleem op de juiste manier oplost, de eerste keer.

Lees ook: Wat is een smart plug en hoe maak je de juiste keuze?